Waarom kiest u voor Kampari?

Kampari is kleinschalig en zeer ruim opgezet. Alle plekken zijn omringd door hoge beukenhagen voor uw privacy. Voor de kinderen is er een ruim speelveld en speeltoestellen .

Kampari is kleinschalig

Aan een doodlopend weggetje in het Friese Delfstrahuizen vindt u Kampari. Middenin de weilanden, omringd door bomen, ligt ons kleinschalige glamping-adres. Kampari is aandacht voor jezelf, voor elkaar of voor anderen. Met z’n tweetjes op pad, met uw gezin bijtanken of met een groep alle aandacht voor elkaar.

Bent u op zoek naar een kleine camping zonder animatieteam, disco, restaurant of zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kampari is rust en ruimte

Dankzij het grote terrein van 9000 m2 en slechts 9 verhuuraccommodaties en twee kampeerplekken heeft u alle rust en ruimte om te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Een huppelend konijntje, kwakende kikkers en de oorverdovende stilte van het Friese platteland is wat u hier ’s avonds bezig houdt. Nog even een wijntje in de hottub of een goed boek bij het kampvuur na een heerlijke dag op het water.

Ontspan en geniet van de rust!
Kampari is in luxe kamperen

Kampari heeft 3 luxe Tiny Houses, 6 sfeervolle glamping accommodaties en twee ruime kampeerplekken. Bij aankomst opgemaakte bedden, verse broodjes tot aan de deur bezorgd en even indommelen in de hangmat. Zomaar wat vakantiemomentjes.

Verwarmd en luxe, privé sanitair, een klamboe voor een verdwaalde mug, zelfs een oventje staat voor u klaar. Goed slapen en wakker worden vinden we belangrijk bij Kampari. Daarom hebben we gekozen voor echt goede bedden zodat u uitgerust opstaat.

Kampari is ‘n digitale detox

Op basis van de belevenissen van onze bezoekers stellen wij gerust: Kampari staat voor een digitale detox voor de kids. Want zeg zou zelf: wat is er leuker dan de natuur ontdekken, de héle dag buiten spelen, ’s avonds bij het kampvuur naar een mooi verhaal luisteren en de dag samen afsluiten in de hottub? Daar kan geen mobiele telefoon tegen op.

Vakantie bij Kampari is fri(e)sse lucht inademen en echt buitenleven.

 

Een hotelkamer onder canvas

“Kampari is een kleinschalig glamping adres in het mooie Friesland. Hier ga je naar toe voor rust, ruimte en ontspanning.

De safaritent is écht een hotelkamer onder canvas. Een compleet ingerichte keuken, gaskachel, een fantastisch hemelbed en… een eigen badkamer.

Heerlijk! Zelden sliep ik ergens zo lekker als hier.” –
Marleen Brekelmans, Bijzonder Plekje

 

Kampari extraatjes

Pure weldaad… in een heerlijk warm bad samen kijken naar de sterrenhemel.
De houtgestookte hottub of sauna is een ervaring die u ooit eens gedaan moet hebben
.

  • de Kampari hottub, badjassen en uitzicht inbegrepen ;-)
  • Houtgestookte barrelsauna
  • houtgestookte pizza oven, zelf eenvoudig de allerlekkerste pizza’s maken

  Voor wie