Waarom kiest u voor Kampari?

Kampari is kleinschalig en zeer ruim opgezet. Alle plekken zijn omringd door hoge beukenhagen voor uw privacy. Voor de kinderen is er een ruim speelveld. 

Kampari is kleinschalig

Aan een doodlopend weggetje in het Friese Delfstrahuizen vindt u Kampari. Middenin de weilanden, omringd door bomen, ligt ons kleinschalige glamping-adres. Kampari is aandacht voor jezelf, voor elkaar of voor anderen. Met z’n tweetjes op pad, met uw gezin bijtanken of met een groep alle aandacht voor elkaar.

Bent u op zoek naar een kleine camping zonder animatieteam, disco, restaurant of zwembad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Kampari is rust en ruimte

Dankzij het grote terrein van 6000 m2 en slechts 5 safaritenten, 1 pipowagen, 1 tipitent en 2 kampeerplekken heeft u alle rust en ruimte om te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Een huppelend konijntje, kwakende kikkers en de oorverdovende stilte van het Friese platteland is wat u hier ’s avonds bezig houdt. Nog even een wijntje in de hottub of een goed boek bij het kampvuur na een heerlijke dag op het water.

Ontspan en geniet van de rust!

Kampari is in luxe kamperen

De luxe tenten zijn van alle gemakken voorzien. Bij aankomst opgemaakte bedden, verse broodjes tot aan de deur bezorgd en even indommelen in de hangmat. Zomaar wat vakantiemomentjes bij Kampari.

Aan alles is gedacht: verwarmd sanitair met regendouche, een klamboe voor een verdwaalde mug, zelfs een oventje staat voor u klaar. Goed slapen en wakker worden door fluitende vogeltjes vinden we belangrijk bij Kampari. Daarom hebben we gekozen voor echt goede bedden zodat u uitgerust opstaat.

Extraatje: de Kampari hottub

Pure weldaad… in een heerlijk warm bad samen kijken naar de sterrenhemel.
De houtgestookte hottub is een ervaring die u ooit eens gedaan moet hebben.

De hottub kunt u ter plekke reserveren.
Prijs € 40,- inclusief badjassen voor een avond én een ochtend.

“Een voorbij huppelende haas, kwakende kikkers en in de hottub bedenken wat een briljante ingeving het was om Kampari te boeken. Fantastische locatie om te ontsnappen aan de drukte: een aanrader!”- Anne

  Voor wie