• Beukenhorst Ruime kampeerplek
  De ruime kampeerplekk op de ‘Beukenhorst’ heeft veel privacy en de Beukenhorst zelf staat op een eigen veld omringd met bomen. De kampeerplek is 200 m2, met verwarmd privé sanitair. en de hond mag mee.
  70,00 Voor weekend voorseisoen
 • Kiowa TipiTent
  Wilt u écht dichtbij de natuur zijn in een knusse tent (5 personen, 2 volwassenen) maar heeft u geen kampeeruitrusting? Dan is tipi tent “Kiowa” iets voor u met privé badkamer . Deze tent stamt af van een Indiaans volk uit het zuiden van de USA en is gezellig ingericht met dekens, kussens en schapenbont 16 m2. Te huur in Juli en Aug voor een lang weekend, midweek of week (vrijdag-vrijdag)
  125,00 Voor 2 nachten hoogseisoen
 • My Romantic Retreat Pipowagen/Caravan
  De romantische en luxe pipowagen ‘My Romantic Retreat’ is voor 1 of 2 rustzoekers. Het heeft een comfortabel 2-persoons bed, een douche met apart toilet, mooie keuken, een elektrisch kacheltje voor als dat nodig is en een heerlijk overdekte veranda met openhaard. Bijplaatsen van campingbedje mogelijk. 20 m2.
  169,00 Voor een weekend voorseizoen
 • On the Beach Luxe safaritent
  Een luxe ingerichte safaritent voor 2 personen in de sfeer van een gezellig strandhuisje. Met comfortabel bed, een regendouche met apart toilet, een compleet ingerichte keuken (inclusief oventje) en een heerlijke gaskachel voor de koelere avonden. Op de veranda staat een stoere tafel en fijne deckchairs. En uw hond mag mee. Bijplaatsen van kampeer- of juniorbedje is mogelijk. 25 m2
  179,00 Voor een weekend voorseizoen
 • Out of Africa Luxe safaritent
  Een luxe ingerichte safaritent voor 2 personen in koloniale sfeer. Met comfortabel bed, een regendouche met apart toilet, een compleet ingerichte keuken (inclusief oventje) en een heerlijke gaskachel voor de koelere avonden. Op de veranda staat een stoere tafel en heerlijke deckchairs. Bijplaatsen van kampeer of juniorbedje is mogelijk. 25 m2
  179,00 Voor een weekend voorseizoen
 • Toscane Luxe safaritent
  Een luxe familietent voor 5 personen (4 volwassenen), in Toscaanse stijl. Met comfortabele bedden, een regendouche en apart toilet, een compleet ingerichte keuken (inclusief oventje) en een heerlijke gaskachel voor de koelere avonden. Op de veranda staat een stoere tafel, heerlijke stoelen en een hangmat. En uw hond mag mee. 35 m2
  202,00 Voor een weekend voorseizoen
 • Kraanvogel Luxe safaritent
  Een luxe familietent voor 5 personen (4 volwassenen) in Aziatische stijl. Met comfortabele bedden, een regendouche en apart toilet, een compleet ingerichte keuken (inclusief oventje) en een heerlijke gaskachel voor de koelere avonden. Op de veranda staat een stoere tafel, heerlijke stoelen en een hangmat. 35 m2.
  202,00 Voor een weekend voorseizoen
 • Marrakesh Pipowagen/Caravan
  De Marrakesh bestaat uit 2 caravans in Moorse stijl voor 5 personen. Een caravan als verblijfsruimte en een caravan als slaapruimte. Je huurt dus beide. Deze caravans worden momenteel omgebouwd zodat ze de Kampari luxe en uitstraling krijgen. De Marrakesh heeft een eigen verwarm privé badkamer. Je kan ze al huren vanaf 2020.
  202,00 Per nacht
 • Titanic Luxe safaritent
  De Titanic is de grootste safaritent, heeft mooie blauwe details en is geschikt voor 7 personen (4 volwassenen) . Met comfortabele bedden (waarvan 2 in een kajuit), een badkamer met regendouche en apart toilet, een compleet ingerichte keuken (inclusief oven) en een heerlijke gaskachel voor de koelere avonden. Op de veranda staat een stoere tafel en genoeg meubilair voor iedereen. 45 m2
  235,00 Voor een weekend voorseizoen
U kunt hier ook op al onze accomodaties zoeken

Zoekfunctie alle accomodaties
Let op!

 In juli/augustus is er een vaste aankomstdag. Dit verschilt per verblijf. 
De kalender laat alleen beschikbaarheid zien als u zoekt op deze dag. 
Heeft u hulp nodig? Bel +316 5119 5858 of mail info@kampari.nl ons dan even. Wij helpen graag. 

In juli en augustus geldt
·     Toscane, Kraanvogel en Titanic aankomst op zaterdag (per week)
·     Out of Africa, On the beach, Kiowa en My Romantic Retreat aankomst op maandag of vrijdag (per midweek, lang weekend of week)

Andere maanden
·     Aankomst dagelijks (minimaal 2 nachten)

Betalingscondities
Bij reserveren vragen wij 50% als aanbetaling. Uiterlijk 4 weken vooraf dient u het restant over te maken op rekeningnummer NL37 RABO 0166 3922 19 met vermelding van uw boekingsnummer. Kampari heeft geen pin-automaat.