Kampari is luxe kamperen in Friesland

Kampari is kamperen in luxe en genieten van rust, ruimte en veel privacy.
Bij Kampari kiest u voor één van de 9 sfeervolle glamping accommodaties of een ruime kampeerplek. Allemaal met verwarmd privé sanitair.

Luxe safaritent in de natuur

Alle tenten zijn compleet en luxe ingericht én hebben een heerlijke gaskachel voor een frisse avond. Op de veranda staan comfortabele deckchairs klaar.

De safaritenten hebben elk een eigen thema: 'Out of Africa' is in koloniale stijl, in 'On the beach' waant u zich in een strandhuisje. In familietent 'Toscane' bent u in Italië en de 'Kraanvogel' brengt u naar Azië. De 'Titanic' is uiteraard de grootste.

Nummer 1 t/m 5
Romantische, luxe pipowagen

De romantische en luxe pipowagen 'my romantic retreat' is speciaal voor twee personen. Deze heeft een fijne douche, mooie keuken, een comfortabel bed en een elektrisch kacheltje voor als dat nodig is. 

Comfortabele deckchairs en een heerlijk overdekte veranda van 20m² staan voor u klaar. Compleet met houtkachel zodat u s'avonds heerlijk geniet van een knapperend houtvuur.

Nummer 6
Twee ‘Marrakesh’ caravans

Een woon- én een slaapcaravan met overdekte buitenkeuken en verwarmd privé sanitair. Dát is de 1001 nacht setting van de Marrakesh-combi. Ideaal voor gezinnen met behoefte aan veel binnen- en buitenruimte. Geschikt voor ieder seizoen.

Tipi tent “Kiowa”

Wilt u écht kamperen dichtbij de natuur en heeft u geen eigen tent? Reserveer dan de “Kiowa”. Deze tipi tent is gezellig ingericht met dekens, kussens en schapenbont en heeft een heerlijk kacheltje.

Er zijn 5 slaapplaatsen, geschikt voor 2 volwassen en 3 kinderen. Natuurlijk inclusief verwarmd privé sanitair met ruimte voor de bagage, een overdekte buitenkeuken en een gezellige eettafel binnen en buiten.

Ruime kampeerplek met sanitair

De ruime kampeerplek de ‘Beukenhorst’ is een groot kampeerveld van 200 m² omringd met bomen en voorzien van verwarmd privé sanitair.

Er is ruimte voor een caravan met een klein tentje of 2 grotere tenten (maximaal 6 personen). Inclusief stroom en gebruik van uw eigen sanitair en een picknicktafel.

Tiny House “Het Praathuis” (nieuw!)

Kampari’s nieuwste aanwinst is “het Praathuis van Bor de Wolf”. Dit knusse, houten Tiny House is voorzien van alle luxe gemakken, heeft 4 comfortabele slaapplaatsen (2 volwassenen) en is geschikt voor de frissere dagen.
“Oogjes dicht en snaveltjes toe” in het comfortabele 2-persoonsbed voor ouders en voor de kleintjes in de aparte kinderkamer (2 éénpersoonsbedden). Echt een gezellig en huiselijke vakantieplek!

  Waarom Kampari?