Kampari is luxe kamperen in Friesland

Kampari is kamperen in luxe en genieten van rust, ruimte en veel privacy.
Bij Kampari kiest u voor één van de 5 luxe safaritenten, de romantische pipowagen, Tipitent of een ruime kampeerplek met verwarmd privé sanitair.

Luxe safaritent in de natuur

Alle tenten zijn compleet en luxe ingericht én hebben een heerlijke gaskachel voor een frisse avond. Op de veranda staan comfortabele deckchairs klaar.

De safaritenten hebben elk een eigen thema: 'Out of Africa' is in koloniale stijl, in 'On the beach' waant u zich in een strandhuisje. In familietent 'Toscane' bent u in Italië en de 'Kraanvogel' brengt u naar Azië. De 'Titanic' is uiteraard de grootste.

Nummer 1 t/m 5
Romantische, luxe pipowagen

De romantische en luxe pipowagen 'my romantic retreat' is speciaal voor twee personen. Deze heeft een fijne douche, mooie keuken, een comfortabel bed en een elektrisch kacheltje voor als dat nodig is. 

Comfortabele deckchairs en een heerlijk overdekte veranda van 20m2 staan voor u klaar. Compleet met houtkachel zodat u s'avonds heerlijk geniet van een knapperend houtvuur.

Nummer 6
Ruime kampeerplek met sanitair

De ruimte kampeerplekken op de 'Beukenhorst' hebben veel privacy en staan op een eigen veld omringd met bomen. Er zijn 2 grote kampeerplaatsen van elk 200 m2, beide met verwarmd privé sanitair.

Bent u met familie of vrienden op vakantie, dan huurt u de gehele 'Beukenhorst'. Er is ruimte voor 4 caravans, 4 kleine tentjes en maximaal 12 personen.

Nummer 7 t/m 8
Tipi tent “Kiowa”

Wilt u écht kamperen dichtbij de natuur en heeft u geen eigen tent? Reserveer dan de “Kiowa”. Deze tipi tent is gezellig ingericht met dekens, kussens en schapenbont en heeft een heerlijk kacheltje.

Er zijn 5 slaapplaatsen, geschikt voor 2 volwassen en 3 kinderen. Natuurlijk inclusief verwarmd privé sanitair met ruimte voor de bagage, een overdekte buitenkeuken en een gezellige eettafel binnen en buiten.

Een hotelkamer onder canvas

“Kampari is een kleinschalig glamping adres in het mooie Friesland. Hier ga je naar toe voor rust, ruimte en ontspanning.

De safaritent is écht een hotelkamer onder canvas. Een compleet ingerichte keuken, gaskachel, een fantastisch hemelbed en… een eigen badkamer.

Heerlijk! Zelden sliep ik ergens zo lekker als hier.” –
Marleen Brekelmans, Bijzonder Plekje

Extra Services (niet inbegrepen)
  • Verse broodjes bezorgd bij de tent
  • Genieten van extra verwennerij, reserveer dan de houtgestookte hottub
  • Voor de kleinsten is een kampeerbedje, kinderstoel of junior bed te huur
  • Dagje zeilen met schipper Willem op het Tjeukemeer

    En natuurlijk helpen we u graag aan fiets- en wandelroutes en fijne tips voor een goed restaurant of leuke kroeg.

  Waarom Kampari?